m

Mikkel Garbrecht, Dansk ungdoms mester i spydkast

Mental træningen med Thomas har hjulpet mig fra allerførste gang. Jeg turde give mig mere og kastede ny personlig rekord til et stort svensk stævne. Jeg synes, at det er meget spændende, at arbejde med Thomas. Han har hjulpet mig meget, og jeg er sikker på, at han kan give mig meget i min videre udvikling.

h

Hallgrimur Jonasson, professionel fodboldspiller OB

Thomas er meget professionel, og han har hjulpet mig med at fokusere på de rigtige ting både indenfor, men også udenfor fodboldbanen.

Jeg synes, at han er rigtig nem at snakke med, og vi sætter hele tiden delmål op, som jeg arbejder efter.

Jeg føler, at jeg udvikler mig kontinuerligt under Thomas’s vejledning, og jeg kan kun anbefale ham på det kraftigste til alle som vil nå langt indenfor sportsverdenen.

mo

Martin Ovesen, professionel golfspiller

Jeg har pt. arbejdet med Thomas i 4 måneder. Gennem vores samtaler har jeg fået nogle rigtigt gode værktøjer, som jeg kan bruge på banen, og det er tydeligt at mærke, at han kender golfuniverset.

Jeg har efter samtalerne opnået rigtigt gode resultater (heriblandt vinder af EY Barsebäck Invitational og Tour skolen Stage 1), og føler langt større overskud og ro i pressede situationer. Jeg ser meget frem til vores fremtidige samarbejde i de kommende år.

mark

Mark Gundelach, FC Nordsjælland

I fodbold, samt sportens verden generelt, er der både op- og nedture. Men Thomas har givet mig nogle specifikke ting at kunne arbejde ud fra, så jeg aldrig føler, at jeg er gået til træning og har spildt min tid. Mit arbejde med Thomas har helt sikkert fået mig bevidstgjort om, hvor vigtigt et aspekt det mentale er.

ole_nielsen

Ole Nielsen, tidl. sportschef, SønderjyskE Fodbold

Thomas skal have stor ros for sin særdeles elitære indgang til arbejdet med professionelle fodboldspillere både unge som ældre, og det er en glimrende egenskab i sportens verden, derfor kan vi også varmt anbefale hans arbejdskraft.

maren_hjorth

Maren Hjorth Christensen, SønderjyskE

Thomas har formået at hjælpe mig i gennem nogle mentale problematikker, som har hæmmet mig på banen. Jeg har gennem visualisering og andre mentale øvelser, fået redskaber til at være 100 % tilstede. Han er dygtig, professionel og de strategier, han anvender, virker.