Mental træning: Håndbold

Hvordan kan mental træning hjælpe ved håndbold?

  • Spil med større selvtillid
  • Lær at håndtere modgang
  • Find dit optimale spændingsniveau
  • Få et udviklings-mindset

Håndbold er et fascinerende spil. Der er garanti for maser af mål, masser af infights og action. Og det er en af de sportsgrene, hvor Danmark gør sig rigtigt godt internationalt. Ja, vi har sågar verdens bedste damehåndboldliga.

Håndbold skiller sig også ud på den måde, at der er en særskilt angrebs- og forsvarsfase. Ligesom i eksempelvis basketball, vil man opleve, at uanset niveau, vil begge hold have cirka lige mange angreb, og dermed muligheder for at score. Dette betyder også, at det angribende hold er nødt til at have spillere, der tør at tage ansvar og initiativ til at få lukket det forsvarende holds forsvar op. Dette kræver spillere med selvtillid og derfor er håndbold et spil, der kræver stor mental styrke.

Jeg skal være ærlig – jeg har aldrig været den store håndboldspiller, og jeg bliver det heller aldrig.

Til gengæld har jeg arbejdet med rigtigt mange håndboldhold lige fra ungdomsniveau til håndboldligaen. Jeg har arbejdet med ungdomsspillere og landsholdsspillere. Så selvom jeg aldrig har spillet på højt niveau selv, så har jeg stor erfaring i at coache og levere mental trænings ydelser til spillere og hold på alle niveauer.

Kunne du tænke dig, at jeg også hjælper dig, til at få det optimale ud af dine evner, så kontakt mig her eller book en gratis forsamtale.

Book GRATIS Session

Jeg tilbyder altid en gratis, uforpligtende 25 min. coaching eller mental træning session →

E-mail*

Tekst*

Udtalelser

Thomas har formået at hjælpe mig i gennem nogle mentale problematikker, som har hæmmet mig på banen. Jeg har gennem visualisering og andre mentale øvelser, fået redskaber til at være 100 % tilstede. Han er dygtig, professionel og de strategier, han anvender, virker.

– Maren Hjorth Christensen, SønderjyskE

Læs mere om: Mental træning og coaching