Mental træning: Golf

Vil du gerne:


  • Spille bedre under pres?
  • Lære at håndtere modgang?
  • Få det bedste ud af hver runde?

Oplever du, at:

  • Din selvtillid forsvinder som dug for solen når du står på 1. tee?
  • Du rammer bolden meget bedre på rangen end på banen?
  • Du mister koncentrationen efter et dårligt slag, og det påvirker dig resten af runden?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du som de fleste andre golfspillere.

Men bare rolig – lige meget om du kæmper for at komme under 20 i handicap, eller du kæmper for at vinde din første Europa Tour turnering, så kan du lære, at håndtere disse ting.

Golf er på mange måder en anderledes sport, end dem vi i Danmark er vant til at dyrke.
I modsætning til i mange andre sportsgrene, har man i golf ikke nogen medspillere man kan læne sig op af, gemme sig bagved, eller for den sags skyld give skylden for hvis tingene ikke vil lykkes.

Jeg har selv spillet golf i mange år og har da også nået at spille elitegolf i et par sæsoner, og ved derfor udmærket hvilket pres man er under. Lige meget om det er søndag formiddag, hvor man har tilskuere på i form af de andre afventede hold, eller om det er oprykningskamp – så er der pres på.

Efter jeg besluttede mig for, at arbejde med idrætspsykologi og mental træning, har jeg arbejdet med golfspillere på alle niveauer – lige fra den typiske weekendgolfer til professionelle tourspillere der kæmper for deres Europa Tour kort.

Kunne du tænke dig, at jeg også hjælper dig, til at få det optimale ud af dine evner, så kontakt mig her eller book en gratis forsamtale.

Book GRATIS Session

Jeg tilbyder altid en gratis, uforpligtende 25 min. coaching eller mental træning session →

E-mail*

Tekst*

Udtalelser

Jeg har pt. arbejdet med Thomas i 4 måneder. Gennem vores samtaler har jeg fået nogle rigtigt gode værktøjer, som jeg kan bruge på banen, og det er tydeligt at mærke, at han kender golfuniverset.

Jeg har efter samtalerne opnået rigtigt gode resultater (heriblandt vinder af EY Barsebäck Invitational og Tour skolen Stage 1), og føler langt større overskud og ro i pressede situationer. Jeg ser meget frem til vores fremtidige samarbejde i de kommende år.

– Martin Ovesen, professionel golfspiller

Læs mere om: Mental træning og coaching