Fodbold – verdens bedste spil? Vi kommer i hvert fald ikke uden om, at det er den mest eksponerede sportsgren i Europa, og også i Danmark. Vi kan hver uge i Danmark, så længe sæsonen er i gang, se alle 6 kampe der bliver spillet i den pågældende runde. Det er der ikke andre sportsgrene der kan prale af, og nogle kanaler er endda begyndt at vise kampe fra den næstbedste række.

Mental træning: Fodbold

I og med, at det er den mest eksponerede sportsgren i Danmark er det også den sportsgren der har størst fokus hos langt de fleste danskere. Med større bevågenhed og fokus følger også mere pres på aktørerne – fodboldspillerne, og derfor er mental træning et begreb der bliver mere og mere udbredt rundt omkring i de danske klubber.

Jeg har været så privilegeret at få lov at arbejde med rigtigt mange dygtige fodboldspillere herhjemme. Spillere med international erfaring fra diverse landshold, Champions League og Europa League.

  • I forhold til mental træning er fodbold et spil, hvor man kan arbejde med rigtigt mange begreber og i mange forskellige retninger.
    Dette kan være områder såsom:
  • Motivation – er du motiveret til hver træning og kamp?
  • Spændingsregulering – ved du selv hvor dit spændingsniveau skal være, for at du performer bedst, og har du redskaber til selv at regulere det?
  • Præstationsangst – performer du bedre til træning end kamp? Og ved du hvordan du skal komme ud af denne onde cirkel?

Dette er blot nogle af de områder vi kan arbejde med, i et mental træningsforløb.

Kunne du tænke dig, at jeg også hjælper dig, til at få det optimale ud af dine evner, så kontakt mig her eller book en gratis forsamtale.

Book GRATIS Session

Jeg tilbyder altid en gratis, uforpligtende 25 min. coaching eller mental træning session →

E-mail*

Tekst*

Udtalelser

Thomas er meget professionel, og han har hjulpet mig med at fokusere på de rigtige ting både indenfor, men også udenfor fodboldbanen. Jeg synes, at han er rigtig nem at snakke med, og vi sætter hele tiden delmål op, som jeg arbejder efter. Jeg føler, at jeg udvikler mig kontinuerligt under Thomas’s vejledning, og jeg kan kun anbefale ham på det kraftigste til alle som vil nå langt indenfor sportsverdenen.

– Hallgrimur Jonasson, professionel fodboldspiller OB

Læs mere om: Mental træning og coaching