Mental træning: Atletik

Har du oplevet ting som:

  • Manglende selvtillid
  • Svingende motivation
  • Koncentrationssvigt
  • For højt eller for lavt spændingsniveau

Atletik er en sport, hvor man kæmper alene mod en række andre atleter. Man har ikke et hold man kan gemme sig bag eller man kan tanke selvtillid hos.

Derfor er mental styrke virkelig vigtigt, hvis man vil til tops i atletikkens verden. De fleste atletikudøvere er utroligt disciplinerede med deres disciplin- og fysiske træning. Jeg har oplevet hvor meget atletikudøvere kan rykke sig, når de lægger de samme kræfter i den mentale træning.

Jeg har været så privilegeret, at arbejde sammen med udøvere der har vundet Danmarksmesterskaber og konkurreret internationalt.

Kunne du tænke dig, at jeg også hjælper dig, til at få det optimale ud af dine evner, så kontakt mig her eller book en gratis forsamtale.

Book GRATIS Session

Jeg tilbyder altid en gratis, uforpligtende 25 min. coaching eller mental træning session →

E-mail*

Tekst*

Udtalelser

Mental træningen med Thomas har hjulpet mig fra allerførste gang. Jeg turde give mig mere og kastede ny personlig rekord til et stort svensk stævne. Jeg synes, at det er meget spændende, at arbejde med Thomas. Han har hjulpet mig meget, og jeg er sikker på, at han kan give mig meget i min videre udvikling.

– Mikkel Garbrecht, Dansk ungdoms mester i spydkast

Læs mere om: Mental træning og coaching