coaching

Hvad er coaching?

Coaching skal betragtes som den grundlæggende tro, at den bedste løsning på en persons udfordring, ligger hos dem som oplever udfordringerne – nemlig fokuspersonen selv.

Der findes i dag rigtigt mange forskellige coachingformer såsom lifecoaching, businesscoaching, teamcoaching og ikke mindst sports-coaching. Fælles for alle disse former er, at de anvender spørgeteknikker til, at realisere fokuspersonen eller teamets reelle potentiale.

Hvordan foregår det?

Når du booker en session hos mig, varer den typisk mellem 45-55 min. I løbet af den samtale er coaching et af de værktøjer jeg bruger. Jeg bruger det ofte til, at få atleten til, at reflektere over en udfordring de står overfor.

Det giver rigtig god mening for mig, at mine atleter skal kunne reflektere over deres egen udvikling, og de udfordringer de møder undervejs, da jeg tror på, at en løsning fokuspersonen selv er kommet frem til, hjulpet af åbne spørgsmål, er en løsning han eller hun vil følge mere helhjertet, end en vedkommende har fået serveret, uden selv at have været involveret i processen.

Skulle du have spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Vil du læse mere om mental træning, så kan du læse mere på min blog eller Facebook-side.

Navn*

E-mail*

Emne*

Tekst*

Læs mere om: Mental træning og coaching